Privé consulten

De naam zegt het al: een reading is in principe privé. 

Dit zodat er de ruimte en vrijheid is om zaken in alle privacy te kunnen bespreken.  

In principe kan een privé consult zowel mediamiek als psychic zijn (zie beschrijving hieronder). Meestal wordt het een combinatie van de twee. 

Mediamiek consult

Met een mediamiek consult wordt er contact gemaakt met geliefden  uit de spirituele wereld. Dit kan familie zijn, maar ook vrienden, kennissen, collega's etcetera. 

Door informatie te geven over hun leven, wie zij waren, hobby's, werk, gedeelde herinneringen enzovoorts maken zij duidelijk voor jou wie er voor jou aanwezig is. Tevens geven zij aan dat zij weten wat er op dit moment in jou leven speelt en dat van de mensen om jou heen; zij maken nog altijd deel uit van alles in jouw leven! 

Dit is hún moment met jou en jóu moment met hun.

De spirituele wereld bepaalt wie er komt, in welke volgorde (het medium kan ze dus niet oproepen) en ook waar er over gesproken wordt. Wanneer je voor een consult komt is het dan ook goed om een 'open mind' te houden wie er voor jou zou kunnen komen.

Psychic reading

Bij een psychic reading wordt er vooral naar jou gekeken.

Bijvoorbeeld naar zaken als; 

  • Wie ben jij nu echt
  • Waar ben je geweest 
  • Waar zijn er nog eventuele knelpunten 
  • Hoe kan je vooruit 
  • Wat zijn jouw potenties 

Kortom jouw ziel even met jou laten praten. 

Een medium is geen glazen bol en kan jou ook niet vertellen hoe de rest van jou leven zal verlopen. Er kunnen wel dingen gezien worden over mogelijkheden, maar uiteindelijk bepaal jij zelf hoe dingen wel of niet zullen lopen. 


Spiritual Assessment

Bij een Spiritual Assessement kijk ik naar jouw "spirituele stand van zaken". Dit betekent dat ik kijk waar eventueel jouw natuurlijk aanleg ligt op het gebied van spirituele ontwikkeling, hoe / wat en waar de mogelijkheden voor deze ontwikkeling liggen. Tevens krijg je van mij gelijk tips en trucs om jouw hierbij op weg te helpen. 


Business coaching

Hierbij kijken we naar hoe jij als ondernemer/werknemer kan groeien in de richting die jij wilt.  Dit gebeurt door naar jou te kijken, wie je bent, waar wil je heen en wat de ziel en spirit aangeven voor jouw mogelijkheden. 


Healing 

Tijdens een healing ontvang je Spirituele Healing om zodanig vanuit het energetisch aspect verlichting op allerlei gebieden te vinden. 

Healing kan je ook combineren met een psychic of mediamieke reading. Dan vindt de reading eerst plaats waarna de healing gehouden wordt. Deze combinatie is alleen vanaf 60 min in te boeken en kost Eur 120,- 


Zoom consult

Mocht je in het buitenland wonen, de reisafstand te ver vinden of niet in staat zijn om op locatie een consult te ontvangen dan is het ook mogelijk om een consult via Zoom te ontvangen. 

Een Zoom consult verloopt hetzelfde als als een consult op locatie, echter vanuit de comfort van je eigen huis.

Vanaf heden geldt:

Een consult duurt maximaal 45 minuten en kost Eur 100,-.

Live consulten vinden plaats op dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend bij Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven. 

Online consulten worden via Zoom gehouden en zijn te boeken op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag. 
 Aan geen van de consulten kunnen op wat voor manier dan ook  rechten worden ontleend. Ik ben geen arts, psycholoog of therapeut. Een ieder is verantwoordelijk voor eigen levenskeuzes en alles wat er gezegd wordt is een interpretatie van een energetische waarneming. 

Annuleringsvoorwaarden: Bij het annuleren van een afspraak binnen 72 uur voor aanvang van de afspraak wordt 50% van het bedrag alsnog in rekening gebracht. Bij het annuleren binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak wordt 100% van het bedrag alsnog in rekening gebracht. Bij het niet komen opdagen wordt ook 100% in rekening gebracht.


E-mailen
Bellen
Instagram