Medium - Psychic - Teacher - Speaker 


Trance Healing  

9 november  2019

met gastdocent Nicole de Haas 

Healing is een prachtige vorm van Mediumschap. In alle aspecten van Mediumschap zou healing plaats dienen te vinden, omdat dan de ziel geraakt wordt. 

Deze dag verkennen we de mogelijkheden van Trance Healing. Het werken in en ontwikkelen van deze veranderende staat van bewustzijn zal je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen. Nicole kijkt deze dag met je naar de rol van je bewustzijn en je onderbewustzijn. Tevens zal zij je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de Spirituele Wereld te begrijpen en te voelen. Inzicht in de trance staat is belangrijk zodat jij zelf in staat bent in samenwerking met de Spirituele Wereld deze staat te verbeteren en te verdiepen om zo een beter instrument te kunnen zijn voor de spirituele healingenergie. Tevens helpt dit je die unieke en sterke connectie met de Spirituele Wereld te vinden en te behouden. Doe mee en ervaar de onbegrensde mogelijkheden van Trance Healing! Je bent van harte welkom!

Tijd: 10:00 - 17:00 

 

Kosten: Eur 85,- p.p.
Locatie: Het Raadhuis, Pastoor Ohllaan 39, Vleuten

 


Trance Weekend & dem

4 & 5 april 2020

met Nicole de Haas

Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en trance? Deze dag bied je de mogelijkheid je trance mediumschap te ontdekken en verdiepen. De focus van deze dag ligt op het ervaren en verdiepen van de verschillende staten van bewustzijn en je krijgt inzicht en ervaring in de diverse manieren waarop dit tot stand gebracht kan worden. We gaan deze dag werken aan de relatie met jouw spirit team vanuit die veranderende staat zodat jij in je ontwikkeling als mens en medium nog dichter in contact kunt zijn met de ongeziene wereld en meer in het vertrouwen en de overgave kunt. Ontwikkeling van trance zal je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling helpen.

Workshop

Tijd : 10:00 - 17:00

Kosten: Eur 170,- p.p. voor beide dagen

Locatie: Het Raadhuis, Pastoor Ohllaan 39, Vleuten


Demonstratie

Tijd: 19:30 - 21:00

Kosten: Eur 15,- p.p.

Locatie: Het Raadhuis, Pastoor Ohllaan 39, Vleuten

N.B. Workshop volgers hebben voorrang op de dem!!!!


E-mailen
Bellen