Medium - Psychic - Teacher - Speaker 

Auragrafie 

met gastdocent Jolanda van Kampen

Een Auragraph is feitelijk een afbeelding van jouw levensreis waarbij belangrijke gebeurtenissen, herinneringen vanuit het verleden naar voren kunnen komen maar ook waar je nu midden inzit, dus het hier en nu. Het is daarnaast goed mogelijk dat er een glimp naar de toekomst prijsgegeven wordt waarbij onder andere, de voor jou nog ongebruikte, talenten die jij tot je beschikking hebt, duidelijk worden.

De afbeelding wordt gemaakt doordat de Psychic Artist (psychometrist) feitelijk de informatie van jouw auraveld leest en deze vertaalt en vervolgens laat ontstaan op papier. De materialen die gekozen worden zijn over het algemeen pastels, aquarel, potloden en inkt

Naast de symbolen die kunnen verschijnen in de Auragraph kunnen verder ook portretten van overleden mensen, huisdieren, hobby’s en zelfs plaatsen waar je gewoond hebt hierin naar voren komen.Je zult gaan begrijpen dat zodra er een uitleg of reading gegeven wordt, dat elke Psychic Artist haar of zijn eigen interpretatie heeft omtrent de symboliek en kleurenkennis.

Elke Auragraph is dus uniek, net als jij! 

Mocht je al zelf wat meer werken met jouw mediamieke gave dan is het mogelijk om je op een dieper niveau te gaan verbinden en kan er een andere manier gaan ontstaan met het werken van kleuren, pigmenten en andere materialen zodat er een Auragraph zichzelf zal gaan ontwikkelen. 

Laat al jouw verwachtingen los. Stap erin met een open-mind en laat je verrassen door jouw eigen creativiteit en verwonder je over de mooiste creaties die jij, in samenwerking met de andere cursisten, kunt maken. Durf jij te creëren?

 “The best things in life are unexpected because there were no expectations" 


Data: actuele data zijn op de agenda vermeld

Locatie is Het Raadhuis, Vleuten - Kosten Eur 85,- p.p.p.d.

E-mailen
Bellen